BARÁTAIMNAK!
HA KELL HOZOK MÉG !
CSAK KI NE LÖTYÖGJÖN!
HA KELL HOZOK MÉG !
CSAK KI NE LÖTYÖGJÖN!
ez is az, ha a szomszédból van. valamikor saját nevelésüek adták minden második nap Tuti friss volt. Ma már kevés helyen van, nem éri meg foglalkozni vele.Szörnyű, hogy eluralkodott mindenütt " a gazdasági helyzet"
egészégetekre a teát én inkább
SZÉP NAPOT MINDNYÁJUNKNAK.
Ami nálunk, nálatok a kertben megterem az biztos Magyar.
A többire fogjuk rá, hogy az.
Szép estét nektek..
Puszi kedves barátaim.
A többire fogjuk rá, hogy az.
Szép estét nektek..
Puszi kedves barátaim.
AKKOR MI A MAGYAR????
UNIKOM, TOKAJI, VEGYES GYÜMÖLCS, mind- mind kismértékben fogyasztva gyógyzer....lélekmelegítő, esetleg mozgászavar okozója stb egyszóval
nem javasolt
A fentiek nélkül szép napot
UNIKOM, TOKAJI, VEGYES GYÜMÖLCS, mind- mind kismértékben fogyasztva gyógyzer....lélekmelegítő, esetleg mozgászavar okozója stb egyszóval
nem javasolt
A fentiek nélkül szép napot
Folytathatom?
Ukrán lencse, kinai bab, spanyol paradicsom, répa, saláta, kinai fokhagyma.....................................
szlovák hús, kolbász, stb, stb
Sok élelmiszert magyar nyelvű csomagolásban találsz és valahol pici betűkkel van ráírva, hogy mi a származási helye.
Ukrán lencse, kinai bab, spanyol paradicsom, répa, saláta, kinai fokhagyma.....................................
szlovák hús, kolbász, stb, stb
Sok élelmiszert magyar nyelvű csomagolásban találsz és valahol pici betűkkel van ráírva, hogy mi a származási helye.
Milyen igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAGYAR VALÓSÁG:
Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilia) csepegtette, lezuhanyozott, a hajszáritóval (made in Taiwan) megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bujtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait. Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta, álláskeresésbe fogott. Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy jól fizető magyar munkahelyet
MAGYAR VALÓSÁG:
Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilia) csepegtette, lezuhanyozott, a hajszáritóval (made in Taiwan) megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bujtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait. Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta, álláskeresésbe fogott. Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy jól fizető magyar munkahelyet
Nagyikám
A képet te küldted el nekem, én csak megosztottam az első igazi téli képet, ezen a télen nem sok hó volt, de soha nem késő.
Ne dicsérj mert nem szeretem, nagyon rég ismerjük egymást, így vagy úgy de személyesen is találkoztam veletek, ez számomra nagyon fontos, igazi régi jó barátok vagytok, annak örvendek, hogy feléled a kis fórumunk.
Hány éve is működik???????
Az én napom is úgy sikerült ahogy elgondoltam, rohanás Erdélyben onnan vissza, és még a házi orvosnál is volta, mert a kis szívem össze-vissza kalimpál.
Doki bácsim válasza annyi volt..................Valahol gondolta ide kerülök, mert tudja november óta, hogy élek, és ez még "egy normális" embernek is sok, nehogy nekem. A másik válasza az volt .............. az időjárás is kicsinálja az embert, nálam marad ez a verzió (időjárásra fogok mindent)
Talán jobb is ha néha annyi időm van, hogy ebédelünk, rohanunk és nem tudok sok mindenre gondolni, azt spájzolom valahol a szürke állományomban.
Est egy órás sétámat próbálom betartani, kutyusunk visz nem megyek egyedül és még hülyének se néznek, hogy beszélek útközben, mert van kinek mondjam, de ő nem pofázik vissza:))))))))))))
Szép estét jó éjt nektek.
A képet te küldted el nekem, én csak megosztottam az első igazi téli képet, ezen a télen nem sok hó volt, de soha nem késő.
Ne dicsérj mert nem szeretem, nagyon rég ismerjük egymást, így vagy úgy de személyesen is találkoztam veletek, ez számomra nagyon fontos, igazi régi jó barátok vagytok, annak örvendek, hogy feléled a kis fórumunk.
Hány éve is működik???????
Az én napom is úgy sikerült ahogy elgondoltam, rohanás Erdélyben onnan vissza, és még a házi orvosnál is volta, mert a kis szívem össze-vissza kalimpál.
Doki bácsim válasza annyi volt..................Valahol gondolta ide kerülök, mert tudja november óta, hogy élek, és ez még "egy normális" embernek is sok, nehogy nekem. A másik válasza az volt .............. az időjárás is kicsinálja az embert, nálam marad ez a verzió (időjárásra fogok mindent)
Talán jobb is ha néha annyi időm van, hogy ebédelünk, rohanunk és nem tudok sok mindenre gondolni, azt spájzolom valahol a szürke állományomban.
Est egy órás sétámat próbálom betartani, kutyusunk visz nem megyek egyedül és még hülyének se néznek, hogy beszélek útközben, mert van kinek mondjam, de ő nem pofázik vissza:))))))))))))
Szép estét jó éjt nektek.

Gyöngyikém a Te szereteted figyelmességed a bizonyítéka , hogy azáltal növekszik ha adunk belőle, megosztva másokkal hatalmassága nőttön nő.
Nem hiába, mindig tudtam erőt meríteni egy telefonos , fórumos találkozásból, de a személyes találkozások mindig csodát tettek. Pedig tudom, hogy neked is vannak gondjaid, problémáid melyeket meg kell oldanod. Mind azok mellett még ránk is jut erőd, energiád.
Az unokám hóemberét is köszönöm

Drága Barátaim!
Köszönöm hogy itt a pad és nézegethetem a könyvet, melynek lapjain együtt vagyunk. A meglepetés nekem örömteli pillanatot okozott, mert ma nem úgy alakult a napon, mint ahogy az este elterveztem. Keresem- kutatom az okát, de az hiszem sohasem találom meg. hisz beteg vagyok- igaz nem ragályos és nem halálos a kór, de most megbocsáthatatlan délelőttöt szerzett. Szép délutánt és
Köszönöm hogy itt a pad és nézegethetem a könyvet, melynek lapjain együtt vagyunk. A meglepetés nekem örömteli pillanatot okozott, mert ma nem úgy alakult a napon, mint ahogy az este elterveztem. Keresem- kutatom az okát, de az hiszem sohasem találom meg. hisz beteg vagyok- igaz nem ragályos és nem halálos a kór, de most megbocsáthatatlan délelőttöt szerzett. Szép délutánt és

Nagyikám itt a kép:))))))))))))))))
Róz nagyon jó a kis könyvünk, nem lóg meg, itt marad nekünk.
Szép napot nektek.

Itt a padocska is, néha nem sikerül beillesztenem, de a gép a hibás:))))))))))
"Vannak pillanatok az életben; amiket soha nem lehet elfelejteni. Vannak pillan...atok, amelyek mint parányi tűk megakadnak az ember húsában és idegszálaiban. Amik oly élesen és mélyen vágódnak be az emlékezetbe, hogy az idő sohasem tudja kimosni belőlünk. Halk pillanatok ezek, csak a halk pillanatok fúródnak ilyen mélyre. Az élet hangos, nagy pillanatait gyakran előszedi az ember, minden alkalommal kiszínezi, átfesti, az érdekes, nagy pillanatok lassanként megkopnak, elhalnak a boros asztalok felett a szivarfüstben. Csak azok a pillanatok az örökkévalók, amiket nem lehet elmondani. Ezek a kis meztelen pillanatok szemérmesen elbújnak a szívben, így élik magányos életüket."

Benne vagyunk egy régi könyvben.
Csak meg ne lógjon a kép.
barátaim !
milyen jó hogy nem kell egyedül lennem. köszönöm Nektek.
ebben a nyálkás időben jót fog tenni a citromos tea.
kellemes napot
milyen jó hogy nem kell egyedül lennem. köszönöm Nektek.
ebben a nyálkás időben jót fog tenni a citromos tea.kellemes napot
Agatha Christie. Szavai szerinti napom volt.
"SZERETEK ÉLNI! Néha persze rajtam is eluralkodik a vad, kétségbeesett, elviselhetetlennek tűnő SZOMORÚSÁG. De ha már tűl vagyok rajta, tudom, hogy pusztán létezni, életben lenni
NAGYSZERŰ DOLOG"